Descopera cum prepari tocana de carne de capra, un fel principal traditional din Mexico City
Birria este un fel de mancare traditionala din statul Jalisco. Servita la micul dejun, in ocazii speciale (si fiind renumita in tratarea mahmurelii de dupa petreceri), acest preparat reprezinta, de fapt, o tocana de carne de ied sau capra.
Cu carne de capra, ardei iuti uscati si sortidas, adica un amestec de carne, oase si cartilaje, Birria este servita cu quesadillas umplute cu maduva de oase si sos iute, condimentat, aromat cu ardei iute de Arbol, suc de limeta si ceapa.
Descopera mai multe despre Bucataria Mexicana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.