Supa vietnameza Pho Bo este un deliciu cu taitei de orez, legume, carne, ierburi si condimente si este servita adesea ca preparat traditional la micul-dejun
Pho este o supa vietnameza ce consista in taitei de orez, ierburi proaspete si carne, in principal de vita sau din pui, intr-o fiertura de vita. Fiertura de vita se face cu ceapa coapta si ghimbir, precum si cu zahar candel prajit si anason stelat, pentru extra aroma. Multi vietnamezi mananca Pho la micul dejun, cand muncitorii se aduna dimineata devreme pentru a se hrani, inainte de ora de varf.
Mai Pham este experta in produsele alimentare din Asia de Sud-Est, si un autor, bucatar-sef si ambasador cultural. Ea ne calauzeste prin Vietnamul sau natal, de la nord la sud, vizitand bucatarii din restaurante sau ale pasionatilor de gatit, pentru a afla de ce aromele din Vietnam inspira atat de multi profesionisti si influenteaza atat de multe meniuri in intreaga tara.
Descopera mai multe despre Bucataria vietnameza si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.