Chef Christian Weij îți prezintă Meniurile Viitorului! Redu risipa alimentară, uită de legumele banale și câștigă un ajutor în bucătăria ta!
Urmărește cele două cursuri Future Menus, în format video, AICI.
MENIURI CU RISIPĂ ALIMENTARĂ REDUSĂ: Află cum să oferi o nouă viață resturilor alimentare precum frunzelor și cojilor de legume. Chef Christian Weij îți arată cum să le transformi în preparate delicioase și sustenabile prin tehnici simple, dar creative.
LEGUME IREZISTIBILE: Combină arome și texturi diferite și transformă legumele obișnuite în preparate „vedetă”. Descoperă rețetele lui Chef Christian Weij pentru un steak inedit de conopidă sau tartar de legume!
Cum te înscrii în tombolă?
Accesează UFS Academy, creează un profil sau intră în contul tău, și parcurge cursurile "MENIURI CU RISIPĂ ALIMENTARĂ REDUSĂ" și "LEGUME IREZISTIBILE". La final, răspunde corect la cele 4 întrebări de mai jos și intri automat în tombolă! Ai la dispoziție 100 de zile să parcurgi cursurile și să intri în tombola cu cele 100 de premii!
Validarea câștigătorilor
Campania se desfășoară în perioada 13 decembrie 2024 - 23 martie 2025 și se adresează oricărei persoane fizice, bucătar, ajutor de bucătar, personal ce lucrează în bucătăria unui operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ restaurante din hoteluri, săli de organizare evenimente) din întreaga țară.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Dacă te numeri printre cei 100 de norocoși, te vom contacta pe email și vei avea la dispoziție 48 de ore să confirmi înscrierea în tombolă.