In cadrul workshop-ului "Bucataria vegana", Chef Liviu Preda alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Liviu Preda.
Chef Liviu Preda
A ales bucataria ca domeniu de activitate pentru libertatea artistica, fiind convins ca o creatie este frumoasa atata timp cat este apreciata, iar cel mai potrivit critic este cel care plateste si daca plateste de mai multe ori acelasi produs, din critic se transforma in prieten.
Dupa terminarea studiilor lucreaza pe vase de croaziera si, apoi, pe uscat in America. A urmat cursurile mai multor scoli de specialitate si a facut nenumarate specializari in bucataria mediteraneana, asiatica, maghiara, greaca sau frantuzeasca. Castigator al mai multor concursuri in domeniu, Liviu Preda, spune transant, printre multe alte lucruri interesante, ca un bucatar sef trebuie sa fie si mentor.