In cadrul workshop-ului "Bucataria vegana", gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 3 retete delicioase, potrivite meniului tau.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Robert Voicu.
Chef Robert Voicu
Este sufletul proiectului UniChef: “Ma bucur ca fac parte din povestea UniChef, care de-a lungul timpului m-a inspirat prin cat de mult poate creste o comunitate atunci cand este bazata pe invatare, pasiune si educatie.”
Executive Chef Unilever Food Solutions, Robert Voicu are cu o experienta in industria HoReCa de peste 25 ani si o paleta internationala de cursuri absolvite in tari precum UK, Germania, Thailanda, Olanda. Inainte de a se alatura echipei UFS, a lucrat ca chef consultant pentru Bestfoods. Pasiunea pentru bucatarie si-a descoperit-o timpuriu, inca din anul 1986 cand a inceput sa lucreze in bucatarii profesionale din Romania si Germania.