In cadrul workshop-ului despre BUCATARIA VEGANA, invitatul Chef Catalin Florea ti-a pregatit o serie de sfaturi, exemple si idei despre cum poti introduce preparate vegane in meniul restaurantului tau. A povestit despre asteptarile clientilor vegani si nu numai, cum te poti raporta la flexitarieni si ce anume isi doresc.
Catalin Florea iti prezinta motivatiile din spatele alegerii stilului de viata vegan, ce tehnici utilizeaza atunci cand gateste si cat de amplu este universul produselor vegetale pe care le poti utiliza atunci cand creezi preparate pentru meniul locatiei tale.
Chef Catalin Florea
Este Presedintele Asociatiei Veganilor din Romania, consultant in industria vegana si sustinator al veganismului. A lucrat in diverse locatii din tara si intotdeauna a incercat sa ofere sprijin, suport si consultanta pe acest domeniu.
A urmat scoala de bucatari Horeca din Bucuresti, precum si modulul de specializare ”Bucatar specialist dietetician vegetarian” din cadrul scolii THR tot din Bucuresti. De-a lungul timpului a calatorit in Marea Britanie, Italia, Polonia si a urmat mai multe cursuri de specializare in bucataria vegana precum si mai multe module online in cadrul celei mai renumite academii cu specific Raw Vegan – Matthew Kenney din SUA.
Prezentare "Bucataria vegana"
Descarca prezentarea realizata de Chef Catalin Florea despre Bucataria Vegana.