O reteta peruana spectaculoasa, facuta pe pietre incinse, in straturi de carne, peste, legume, condimente si ierburi aromate
Pachamanca este un preparat traditional peruan. Carnuri precum mielul, porcul si puiul sunt marinate in amestecuri de condimente si apoi coapte pe pietre fierbinti. Inspira-te din filmul in care Chef Pio Vasquez de Velasco de la El Huacatay pregateste marinada pentru carnuri, folosind ardei facuti piure cu otet si mustar.
Alte ingrediente precum cartofii, fasolea verde de Lima, cartofii dulci, maniocul, Yucca, porumbul, tamales si ardeii chili sunt adesea incluse in cuptorul cu pietre fierbinti si jar.
Descopera mai multe despre Bucataria Peruana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.