Care este agenda si cine sunt expertii HoReCa din program?
SAPTAMANA 1
Sesiunea 1: Marti, 16 februarie, ora 14 :00
- Introducere in Incubatorul UniChef
- Legislatie - Cristian Cristea, Hostalion
Sesiunea 2: Joi, 18 februarie, ora 14 :00
- Norme HACCP - Chef Ciprian Nicolescu
- Solutii de curatare si igienizare Pro Formula - Ciprian Grumaz
SAPTAMANA 2
Sesiunea 3: Marti, 23 februarie, ora 14 :00
- Logistica - Cristian Cristea, Hostalion
- Echipamente - Conti Grup
Sesiunea 4: Joi, 25 februarie, ora 14 :00
- Cost control - Cristian Cristea, Hostalion
SAPTAMANA 3
Sesiunea 5: Marti, 2 martie, ora 14 :00
- Analiza meniu - Cristian Cristea, Hostalion
- Meniu: aplicatii si plating - Chef Vasile Nicolae si Chef Robert Voicu
Sesiunea 6: Joi, 4 martie, ora 14 :00
- Social media & Marketing - Adrian Fako, 8000.studio
- Soft Skills & Mentoring - Adelina Maria, Fundatia Leaders
SAPTAMANA 4
Sesiunea 8: Joi, 11 martie, ora 14 :00
- Panel: Sesiune de intrebari si raspunsuri
- Inchidere program