In cadrul galei UniChef CUP 2022, Chef Liviu Preda a pregatit o reteta vegana delicioasa: Lasagna descompusa cu ragu vegan, aromatizata cu busuioc si asezonata cu caju si drojdie inactiva, pregatita cu NoMince din gama The Vegetarian Butcher. Deoarece traim intr-o era in care din ce in ce mai multi devin vegetarieni sau flexitarieni, preparatele vegane pot face diferenta pentru tine si locatia ta.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatului, plus o serie de sfaturi si idei oferite de Chef Liviu Preda.
Chef Liviu Preda
A ales bucataria ca domeniu de activitate pentru libertatea artistica, fiind convins ca o creatie este frumoasa atata timp cat este apreciata, iar cel mai potrivit critic este cel care plateste si daca plateste de mai multe ori acelasi produs, din critic se transforma in prieten.
Dupa terminarea studiilor lucreaza pe vase de croaziera si, apoi, pe uscat in America. A urmat cursurile mai multor scoli de specialitate si a facut nenumarate specializari in bucataria mediteraneana, asiatica, maghiara, greaca sau frantuzeasca. Castigator al mai multor concursuri in domeniu, Liviu Preda, spune transant, printre multe alte lucruri interesante, ca un bucatar sef trebuie sa fie si mentor.