Chef Roberto Fani a realizat o demonstratie culinara in care a pregatit un preparat potrivit ariei de fine dining si a incantat publicul cu aceasta reteta inedita: oua de prepelita posate cu mousse sau spuma de Parmigiano Reggiano.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatului, plus cateva sfaturi si idei oferite de Chef Roberto Fani.
Chef Roberto Fani
In fiecare zi Chef Roberto Fani reinventeaza una dintre cele mai populare bucatarii din lume si anume bucataria italiana, ca un tribut adus radacinilor sale. Isi foloseste talentul si abilitatile pentru a pregati preparate creative, fin echilibrate, care pun in valoare si scot in evidenta cele mai bune ingrediente. Simplitatea aparenta a fiecarui preparat este rezultatul unei admirabile stapaniri a tehnicilor culinare. O combinatie de detalii elegante si aspect desavarsit este semnatura care i-a adus nu doar titlul de bucatarul anului oferit de catre Gault et Millau in 2019, dar si o stea Michelin restaurantului sau din Luxemburg in anul 2017.