Importanta unei evidente a costurilor
Creste profitabilitatea printr-un control mai bun al costurilor.
Evidenta costurilor
Scopul oricarei afaceri este sa fie profitabila. Acest lucru se aplica la fel de mult si pentru o afacere din industria HoReCa. Citeste mai jos pentru a afla modalitati de a controla costurile si de a creste profitabilitatea printr-o mai buna gestionare a fortei de munca si a ingredientelor.
Importanta costurilor de baza
De ce trebuie sa intelegi cat costa toate lucrurile necesare pentru derularea afacerii tale?
Daca nu controlezi costurile, acestea vor micsora marja de profit. Chiar daca ai un volum mare de clienti, nu inseamna neaparat ca esti si rentabil.
Intelege termenii
- Venit – vanzarea de produse si servicii
- Cost – toate cheltuielile folosite pentru a genera venituri
- Profit – ceea ce obtii atunci cand venitul depaseste costul
Scopul oricarei afaceri este acela de a obtine un profit bun, ceea ce inseamna pastrarea costurilor la minimum, in timp ce vinzi si furnizezi un produs bun, la pretul corect.
Citeste articolele de mai jos si vezi cum poti proteja profitul afacerii tale.
Invata termenii de specialitate
Utilizeaza termenii potriviti pentru a determina corect costurile alimentare.
Retete standard si cum le scalezi
Afla ce inseamna o reteta standard si cum sa o scalezi.
Costul alimentelor
Determina costul alimentelor pentru a descoperi pretul de vanzare al preparatelor tale.
Gestionarea productiei
Afla cum poti gestiona productia pentru a reduce costurile si a creste profitul.
Test de randament
Calculeaza randamentul fiecarui preparat si descopera cate ingrediente trebuie sa cumperi.
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare