Creste profitabilitatea printr-un control mai bun al costurilor.
Scopul oricarei afaceri este sa fie profitabila. Acest lucru se aplica la fel de mult si pentru o afacere din industria HoReCa. Citeste mai jos pentru a afla modalitati de a controla costurile si de a creste profitabilitatea printr-o mai buna gestionare a fortei de munca si a ingredientelor.
De ce trebuie sa intelegi cat costa toate lucrurile necesare pentru derularea afacerii tale?
Daca nu controlezi costurile, acestea vor micsora marja de profit. Chiar daca ai un volum mare de clienti, nu inseamna neaparat ca esti si rentabil.
Citeste articolele de mai jos si vezi cum poti proteja profitul afacerii tale.
Utilizeaza termenii potriviti pentru a determina corect costurile alimentare.
Afla ce inseamna o reteta standard si cum sa o scalezi.
Determina costul alimentelor pentru a descoperi pretul de vanzare al preparatelor tale.
Afla cum poti gestiona productia pentru a reduce costurile si a creste profitul.
Calculeaza randamentul fiecarui preparat si descopera cate ingrediente trebuie sa cumperi.
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.