In cadrul cursului "Meniu a la Carte", Chef Stefan Popescu alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Stefan Popescu.
Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!
Chef trainer Stefan Popescu
Pasionat de bucataria frantuzeasca, Chef Stefan Popescu este foarte dedicat meniurilor pe care le concepe. Considera orice meniu o carte de vizita a unui restaurant si il dezvolta mereu astfel incat sa exprime conceptul respectiv de brand, dar sa si satisfaca asteptarile clientilor.
Chef Popescu si-a descoperit pasiunea pentru gastronomie in Marea Britanie. Intors in tara a devenit chef la hotel Novotel Bucuresti, unde a lucrat timp de 8 ani. In ultimii 20 de ani a avut o ascensiune specifica autodidactilor, invatand autonom si creativ arta gastronomica. Preferatele lui sunt carnea de rata si radacinoasele. Carnea de rata este foarte versatila, iar atunci cand are de ales sosuri, le alege frecvent pe cele cu vin.