Menu

17:40

In cadrul cursului "Meniu PATRU ANOTIMPURI", Chef Daniel Andries alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.

Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Daniel Andries.

Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!

Chef trainer Daniel Andries

Chef Daniel Andries a facut primii pasi in bucatarie inca de la varsta de 15 ani, lucru pentru care se considera norocos.

Considera ca este important sa fii la curent cu noile tendinte si gusturi, motiv pentru care a lucrat in unele dintre cele mai bune locatii din tara, dar si pe vase de croaziera. A fost in pozitia de Executive Chef la Stejarii Country Club in Bucuresti, a avut rolul de Head Chef la steakhouse-ul Dabeef, dar a fost si “starul” din bucataria Meat 2 Eat Stakehouse, “o macelerie autentica” din nordul capitalei. Toate aceste experiente l-au ajutat in procesul sau de invatare si dezvoltare gastronomica.  

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu